Algemeen Noordelijk
Foto & Persbureau

Beeldbank
Dronebeelden

Spectaculaire perspectieven gevangen​ in adembenemende dronebeelden

Het Algemeen Noordelijk Foto & Persbureau is gespecialiseerd in het leveren van diverse fotografie- en videodiensten. Eén van de meest innovatieve en veelgevraagde diensten die wij aanbieden is het maken van dronebeelden. Met behulp van onze geavanceerde drones en ervaren piloten kunnen wij unieke en adembenemende beelden maken vanuit de lucht. Of het nu gaat om professionele foto's of video's voor bedrijfspresentaties, evenementenregistraties, vastgoedpresentaties of documentaires, onze dronebeelden brengen uw project naar een hoger niveau. Eén van de grootste voordelen van dronebeelden is dat het zorgt voor een compleet ander perspectief. Vanuit de lucht kunnen wij grote gebieden overzien en hiermee een duidelijk beeld geven van de omgeving. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij het in kaart brengen van landelijk gebied of het monitoren van bouwprojecten. Bovendien creëren dronebeelden een spectaculair effect wat bijdraagt aan de visuele impact van uw project. De vloeiende bewegingen en de hoge resolutie van de beelden zorgen voor een indrukwekkende kijkervaring. Dit maakt dat dronebeelden ook zeer geschikt zijn voor commercials, promotiefilms en andere marketingdoeleinden.

Bevoegde piloten

Al onze piloten zijn geregistreerd in het register van de RDW.

Veilig vliegen of niet vliegen

We vliegen alleen daar waar het mag. Kan dit niet door bijvoorbeeld een CTR ? Dan vragen we eventueel toestemming. Geen toestemming ? Dan word er niet gevlogen

Up-to-date

We scholen meerdere malen per jaar onze piloten bij om hen up-to-date te houden van wet en regelgeving.

Onze drones zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals 4K-camera's en stabilisators, waardoor wij hoge kwaliteit beelden kunnen leveren. Bovendien zorgen onze ervaren piloten voor een veilige en professionele vlucht, waarbij zij de regelgeving en richtlijnen van de Europese Unie en het Nationaal lucht- en ruimtevaartlaboratorium nauwlettend volgen.